divendres, 22 de febrer del 2008

Quan sobren paraules...

Per a totes les qui han gaudit explicant el tema del Sistema Solar a les pràctiques.

dijous, 21 de febrer del 2008

Experiència de crear un blog

Bé, és la primera vegada que cree un blog. Crec que açò necessita molta dedicació i, sincerament, sempre he cregut prioritàries altres coses. Supose que el fet de tenir aquesta assignatura ens oferirà una bona excusa per "invertir" part del nostre temps davant l'ordinador i, sobretot, d' experimentar. .
Els articles sobre què és un blog, la seua evolució i com es crea m'han sigut molt útils i són fàcils d'entendre. És evident que es tracta d'una manera molt útil de comunicar i comunicar-se.
Pense que no m'ha resultat complicat (això sí, per si de cas, he llegit tot el que has aconsellat abans de començar amb el blog...), encara que hi tenia algunes idees que m'agradaria haver inclós, però no he sabut fer-ho o, si més no, trobar-ho. He provat totes les possibilitats que he trobat: llistes, fotos, colors, enllaços..., però quedava massa carregat per al meu gust. A més, quan no hi ha res a dir, sobren les paraules, així que, de moment, només m'he quedat en ganes de posar una sèrie de fotos des del meu ordinador, que vagen canviant. Supose que poc a poc anirem completant-lo i traent-li partit.
Elena

El secret dels finlandesos

Sembla que han sigut necessaris uns pèssims resultats a l'últim informe PISA per a què al nostre país es reprenga la discussió sobre el qüestionable sistema educatiu de què gaudim...

Encapçalant la llista, Finlàndia és present a les converses de gairebé tots, però sobretot, a les de pares, docents i futurs docents.

Quin és el secret dels finlandesos?

http://www.xlsemanal.com/web/articulo.php?id=23997&id_edicion=2687

http://www.elcomerciodigital.com/gijon/20080217/cultura/finlandia-saca-sobresaliente-20080217.html